SPC logo

Hydropool Spa’s en Swimspa’s

Hydropools

Laat uw klanten of gasten de luxe ervaren van een Hydropool Spa of Swimspa! Door het superieure ergonomische design van onze Spa’s ervaren uw klanten het maximale comfort voor het hele lichaam. Voor zijn hydrotherapie werkt Hydropool met het unieke ‘Science of Immersion’-systeem. De finishing touch, die elke centimeter op uw lichaam masseert. Voor onze Self-Cleaning Spa’s  is er een ruime keuze aan diepe kuipzittingen, hogere afkoelzittingen, comfortabele bankzittingen en loungers in lichaamscontouren beschikbaar. Zo heeft iedereen een zitplaats op maat.

Dankzij Hydropool’s innovatieve Self-Cleanings systeem wordt de premium spa-lijn beschouwd als ’s werelds meest onderhoudsvriendelijkste spa. Het water wordt gelijktijdig aangezogen in de ingebouwde bodemafzuiging en hoog debiet skimmer. Daarna wordt het voorgefilterd, geozoniseerd, gemicrofilterd, gedesinfecteerd door chloor waarna het terug keert in de spa.

Ook haalt u met Hydropools een duurzaam en verantwoord product in huis! Lees er meer over op de pagina Hydropool Evergeen Commitment.

Vraag vrijblijvend informatie op over Hydropool Spa’s en Swimspa’s! 

Of maak hier een afspraak in onze showroom te Valkenswaard. Wenst u liever een afspraak op locatie? Neem dan telefonisch contact met ons op.

John F. Kennedylaan 73a
5555 XC  Valkenswaard (NL)
Telefoon: +31 (0)40 204 74 77
Fax: +31 (0)40 204 75 55

info@sauna-poolcare.nl

Winkelmand

Product menu