SPC logo

Beter leven, op meer manieren dan ooit.

Dankzij de Hydropool Evergeen Commitment kunnen onze klanten in alle rust ontspannen, met de rustgevende gedachte dat onze hoogwaardige bubbelbaden en zwemspa’s nog jarenlang goed zijn voor het milieu én voor hun dagelijks leven.

De eerste CO2-neutrale bubbelbaden en zwemspa’s ter wereld.
Hydropool wil de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen tot een minimum beperken en neutraliseren. We maken onze productie steeds ‘leaner’, en daardoor wordt onze CO2-voetafdruk ook kleiner. Via ons Tree Planting Iniative Program steunen we projecten die de koolstofuitstoot binnen ons productieproces verlagen.

De eerste fabrikant van bubbelbaden en zwemspa’s die zijn goedgekeurd volgens de normen van de staat Californië. 
Hydropool wil voorop lopen in de ontwikkeling van energiezuinige technologie. Met onze unieke Self-Cleaning en Hydrowise Thermal Shield Systems kunnen we voldoen aan de rigoureuze efficiëntienormen van de staat Californië.

Milieuvriendelijk printen.
Hydropool wil bijdragen aan verantwoord bosbeheer. Zo beschermen we het leefmilieu van wilde dieren, zorgen we voor schoon water en blijven onze bossen nog generaties lang gezond. Daarom worden alle posters en brochures doe ons bedrijf produceert, gedrukt op papier dat is goedgekeurd door de Forest Stewardship Council (FSC), door bedrijven met een FSC-certificaat.

Verminderen, hergebruiken, recyclen.
Hydropool wil dat er minder afval op de stortplaats terecht komt. Behalve aan Lean Manufacturing-initiatieven die zorgen voor minder afval en meer hergebruik van materialen, hebben we ook een bedrijfsbreed recycling programma. Zelfs de Everlast-omkastingen rondom onze bubbelbaden en zwemspa’s zijn recyclebaar.

Winkelmand

Product menu