SPC logo

Infraroodlampen

Waarom Xiomara infraroodlampen?

Xiomara infraroodstralers vind je in bedrijven waar warmte toegepast wordt om mensen beter te maken en gezond te houden. Denk aan ziekenhuizen, praktijken voor fysiotherapie en (sport)massage.

Onze infraroodstralers worden met hun intense warmte ingezet om huidaandoeningen te behandelen, pijnlijke spieren te verzachten en het lichaam te ontspannen. Goede warmte heeft een positief effect op je algehele welzijn.

Makkelijk en mooi
We maken infrarood stralers waarmee je dagelijks je gezondheid een boost geeft. Je lichaam absorbeert de intense warmte en dat bevordert de doorbloeding. Goed doorbloede huid en spieren hebben voldoende aanvoer van onmisbare voedingsstoffen, zoals zuurstof. Afvalstoffen worden beter afgevoerd. Je cellen functioneren hierdoor beter en dat resulteert in een frisse huid en fit lichaam.

Als de zon
Uiteraard laten we onze producten testen door erkende instanties. Daaruit blijk dat de Xiomara halogeenlamp gelijkmatig en zeer krachtig infraroodstraling uitzendt. Dat de reflectoren gelijkmatig warmte stralen die geheel gericht is op het lichaam. Dat de opstelling die we adviseren je gehele lichaam optimaal verwarmt. Dat betekent dat je lichaam overal even warm wordt en dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Net als bij de zon.

Waarom Fullspectrum infrarood?

Wat is het grote verschil van een fullspectrum infraroodsauna met andere infrarood sauna’s of traditionele sauna’s? Fullspectrum infrarood zorgt ervoor dat je lichaam van binnenuit opwarmt én dat je omgeving aangenaam warm is. Alleen een fullspectrum infrarood lamp straalt dezelfde intense en weldadige warmte als de zon.

Uniek
Weet je wat echt uniek is van een Xiomara fullspectrum infraroodstraler? Je kunt de infraroodstraler in een traditionele, Finse sauna inbouwen. Terwijl je saunakachel of -oven opwarmt, geniet je direct van de heilzame infraroodwarmte. Als de Finse sauna op temperatuur is, gaan de infraroodstralers automatisch uit en ga je achterover liggen. Je huid en spieren zijn inmiddels goed doorbloed en de inwerking van je Finse sauna zal optimaler zijn.

Zacht
De omgevingstemperatuur in een fullspectrum infraroodcabine of infraroodsauna is rond de 60 graden Celsius. De temperatuur hangt af van de grootte van de sauna, cabine of (praktijk)ruimte en van het aantal infraroodlampen. Na een bezoek kun je het beste mild afkoelen. Een lauwwarme douche is beter dan een dompelbad nemen of koud afspoelen.

Gevoelig
Fullspectrum infrarood is geschikt voor iedereen, ook voor degenen die graag willen ontspannen in een sauna, maar de hoge temperaturen van traditionele sauna’s psychisch of lichamelijk niet verdragen. Maar ook voor degenen die gevoelig zijn of om gezondheidsredenen grote warm-koud-verschillen vermeiden. Of vanwege de vochtigheid heteluchtsauna’s of stoomcabines niet kunnen bezoeken (bijvoorbeeld rolstoelgebruikers).

Toont alle 4 resultaten

Winkelmand

Product menu